RETURNAREA PRODUSELOR

Vizitarea și folosirea site-ului www.botta.ro, precum și comandarea Produselor de pe acesta, implică acceptarea Condițiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos și care se aplică tuturor vânzărilor efectuate prin intermediul site-ului. Se recomandă citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții. www.botta.ro este administrat de S.C. GILMAR TRADING S.R.L. cu sediul in București, Str. Ciulnița, nr. 4, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/3658/1995, CIF RO 7345120 * Te informăm că ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiții, precum și orice modificări ale site-ului www.botta.ro fără o notificare prealabilă. Pe site-ul nostru vei găsi mereu varianta actualizată, și data si ora ultimei actualizări.

I. DATE DE CONTACT: • S.C. GILMAR TRADING S.R.L. • Adresa:Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 13-15, sector 4, București • Telefon: 0745.753.228 • Adresa de email: office@botta.ro

II. CONDIȚII DE RETUR 1. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată Produsului, coletului sau pachetului trimis de noi, revine societății de curierat sau transportatorului, conform legislației in vigoare. 2. Produsele deteriorate vor fi înlocuite de către noi daca se va face dovada culpei curierului si daca vom fi înștiințați in termen de 24 de ore de la primirea coletului. 3. Produsele se vor returna si in următoarele cazuri de livrare eronata: a) Produsele livrate nu sunt cele comandate b) Cantitatea livrata diferă de cantitatea comandata** ** In cazul in care ti-am livrat mai puține Produse decât ai comandat, iți vom livra diferența, in termen de 3 zile lucrătoare din momentul in care ne-ai informat. În toate cazurile, va trebui sa ne informezi în scris, în termen de 24 de ore de la primirea coletului, pentru a putea remedia situația. Costurile de înlocuire vor fi suportate integral de către Vânzător, cu excepția situației in care adresa de livrare a fost completata greșit. *** Produsele returnate trebuie sa fie intacte.