TIMPII ȘI COSTURILE DE LIVRARE

Timpii de livrare variază în funcție de ziua și ora la care faceți comanda, sau de distanța la care te afli de noi. De obicei, livrarea prin curier rapid va ajunge în 24 – 48 de ore. Vei fi înștiințat despre timpul estimat de livrare de îndată ce comanda este preluată de firma de curierat. Pentru comenzile făcute de Luni până Vineri după amiază, livrarea coletelor se face în maximum 2 zile lucrătoare (în funcție de programul livrărilor curierului).

Te informăm ca acestea pot fi modificate din motive independente de voința noastră, in cazuri excepționale, sau in cazuri de forță majora. Cumpărătorul are dreptul sa fie informat, precum si sa renunțe la Comanda, daca nu este de acord cu noul Termen de livrare comunicat de Vânzător (cu excepția cazurilor de forță majora, când se aplica regulile specifice). Personalul nostru procesează Comenzile plasate in zilele nelucrătoare (zile libere sau sărbători legale), in ziua lucrătoare următoare. In acest caz, Termenul de livrare se va calcula in mod corespunzător.

Mesajul tău personal, cum ar fi detalii speciale de livrare, un anumit interval orar, adresa sau puncte de reper, etc. vor fi indicate la rubrica Lasă-ne un mesaj, înainte de finalizarea Comenzii Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei / de către un reprezentant al companiei / organizației Tale.

În cazul in care nu vei fi găsit la data comunicată pentru Livrare, produsele comandate se păstrează pentru un timp de 5 zile lucrătoare, data la care se va face o noua tentativa de livrare. Dacă nici de această dată livrarea nu se poate efectua Comanda va fi anulată. În acest caz, precum și în cazul în care Comanda nu se poate livra din cauza furnizării de date de contact sau livrare eronate, atât cheltuielile cauzate de depozitare / expedierea tur-retur, cât și comisioanele legate de returnarea contravalorii Produsului, dacă este cazul, vor fi achitate de către Cumpărător.