PLATA PRODUSELOR

Vizitarea și folosirea site-ului www.botta.ro, precum și comandarea Produselor de pe acesta, implică acceptarea Condițiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos și care se aplică tuturor vânzărilor efectuate prin intermediul site-ului. Se recomandă citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții. www.botta.ro este administrat de S.C. GILMAR TRADING S.R.L. cu sediul in București, Str. Ciulnița, nr. 4, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/3658/1995, CIF RO 7345120 * Te informăm că ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiții, precum și orice modificări ale site-ului www.botta.ro fără o notificare prealabilă. Pe site-ul nostru vei găsi mereu varianta actualizată, și data si ora ultimei actualizări. 

I. DATE DE CONTACT: • S.C. GILMAR TRADING S.R.L. • Adresa:Str. Ciulnița, nr. 4, sector 1, București • Telefon: 0745.753.228 • Adresa de email: office@botta.ro

II. PREȚ ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ 1. Prețurile sunt exprimate in lei, cu T.V.A. inclus (cota legala de 20%). 2. Prețul, precum și detaliile de plată sunt specificate in Comandă. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factura pentru Produsele livrate. Prețul de pe pe factura va fi același cu cel de pe site din momentul achiziției Produsului. 3. Plata Produselor se poate efectua in numerar/cash, la livrarea Produsului sau prin transfer bancar. 4. In cazul plații prin transfer bancar, plata se face in termen de 24 de ore de la Confirmarea Comenzii, iar Termenul de livrare se calculează din momentul transmiterii pe email a detaliilor plății / primirea banilor in contul nostru*, iar in cazul in care nu primim confirmarea plății si evidențierea banilor in cont, in termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, Comanda va fi anulată. * SC GILMAR TRADING S.R.L., IBAN: RO71BRDE441SV67378304410, cont deschis la BRD, Ag. Decebal.