TERMENI ȘI CONDIȚII

Vizitarea și folosirea site-ului www.botta.ro, precum și comandarea Produselor de pe acesta, implică acceptarea Condițiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos și care se aplică tuturor vânzărilor efectuate prin intermediul site-ului. Se recomandă citirea cu atenție a acestor Termeni și Condiții.

www.botta.ro este administrat de S.C. GILMAR TRADING S.R.L. cu sediul in București, Str. Ciulnița, nr. 4, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/3658/1995, CIF RO 7345120

*Te informăm că ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiții, precum și orice modificări ale site-ului www.botta.ro fără o notificare prealabilă. Pe site-ul nostru vei găsi mereu varianta actualizată, și data si ora ultimei actualizări.

I. DATE DE CONTACT: • S.C. GILMAR TRADING S.R.L. • Adresa:Str. Ciulnița, nr. 4, sector 1, București • Telefon: 0745.753.228 • Adresa de email: office@botta.ro 

II. DEFINIȚIILE 1. Condiții de utilizare: Termenii si Condițiile Generale prevăzute aici de față. 2. Compărător: orice persoana fizică sau juridică / orice entitate legala, utilizator al www.botta,ro, care plasează o Comandă pe www.botta.ro / către S.C.GILMAR TRADING S.R.L.. 3. Vânzător: S.C. GILMAR TRADING S.R.L. cu sediul in București, Str. Ciulnița, nr. 4, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/3658/1995, CIF RO7345120. 4. Produse:orice bun afișat / comandat / achiziționat de pe / la www.botta.ro / S.C. GILMAR TRADING S.R.L, inclusiv documentele si serviciile menționate in Comandă, care urmează a fi livrate Compărătorului de către Vânzător. 5. Comanda: documentul electronic, precum și orice cerere de Produse plasată telefonic, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Produsele, iar Compărătorul este de acord să le primească si să facă plata acestora. 6. Confirmarea Comenzii:acceptarea termenilor Comenzii de către Vânzător 7. Contract: Comanda confirmata de către Vânzător, împreună cu Termenii și Condițiile Generale de vânzare. * Orice referire pe site sau in cuprinsul acestor Termeni și Condiții la ”noi”, ”Vânzător”, ”Companie”, cu toate formele sale gramaticale, se face la administratorul acestui site, S.C. GILMAR TRADING S.R.L.; termenii: site, website, magazin, magazin online, Botta , fac referire la www.botta.ro, respectiv la serviciile de vânzare de produse de către S.C. GILMAR TRADING S.R.L.

III. DOCUMENTE CONTRACTUALE 1. Prin lansarea unei Comenzi online pe www.botta.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefon / e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile. 2. Comanda va fi formata din următoarele documente: o Comanda (Produsele si mențiunile privind datele de livrare și facturare); o Specificațiile Cumpărătorului (daca este cazul) o Condițiile de utilizare a site-ului. 3. Te informăm ca, pentru Comanda ta, vei primi un Cod de Înregistrare, care îți va fi transmis printr-un Email de Confirmare a Comenzii, împreună cu datele pe care ni le-ai furnizat, precum si data estimativa la care va fi livrata Comanda. *Confirmarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată in momentul transmiterii acesteia către Cumpărător (email). 4. Pentru evitarea oricăror situații neplăcute, in cazul in care exista orice fel de neconcordanțe intre datele din Email-ul de Confirmare, și datele transmise de tine, trebuie să ne contactezi in cel mai scurt timp.

IV. VARIAȚIA CONȚINUTULUI DIN SITE 1. Putem oricând si fără notificare, să variem, să modificam sau să întrerupem, temporar sau permanent, parțial sau total, conținutul site-ului www.botta.ro. 2. De asemenea, putem refuza sau suspenda accesul la oricare din secțiunile acestui site, fără notificare prealabila. 

V. OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI DE ÎNREGISTRARE • Datele Personale 1. Pentru a putea cumpăra Produsele noastre, trebuie sa introduci datele tale personale pe site-ul nostru: Nume, Prenume, Adresa (pentru livrare), Număr de Telefon, Adresa de email. 2. Pentru a plasă o Comanda, declari ca vei furniza informații reale, corecte, actuale si complete. In situația in care consideram ca aceasta obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a-ți bloca accesul la utilizarea serviciilor noastre, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă. 3. In cazul in care nu dorești să ne furnizezi Informații personale, nu vei putea cumpăra Produse din magazinul nostru / nu vei putea utiliza anumite servicii de pe site. • Restricții Generale pentru Membri 1. Numele de utilizator și Parola pentru Botta.ro nu pot fi comunicate nici unei alte persoane. Prin utilizarea lor și a acestui site, considerăm, in mod valabil, ca ești intru totul responsabil de orice utilizare a lor, precum și de eventualele consecințe generate de utilizarea improprie. 2. De asemenea, ai obligația de a ne anunța in scris in legătură cu orice utilizare improprie a Numelui de utilizator și a Parolei, caz in care, la cerere, îți vom aloca un nou nume de utilizator și o parolă nouă (cu excepția divulgării din partea ta, caz in care ne rezervăm dreptul de a refuza acest lucru). 3. In utilizarea Botta.ro, nu ai dreptul:  să ne furnizezi Informații inexacte sau incomplete;  să folosești site-ul in scopuri ilegale / contrare legii si acestor Termeni si Condiții;  să furi identitatea altei persoane;  să distribui orice software / programe care pot afecta funcționarea hardware / software a site-ului;  să colectezi / stochezi date cu caracter personal ale altor utilizatori;  să manifești orice comportament care împiedică alte persoane să utilizeze acest site. 4. Te informăm că orice tentativă de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a interveni in vreun fel pe server, va fi considerată frauda împotriva securității site-ului, și va face obiectul unei plângeri penale.

VI. PREȚ ȘI MODALITĂȚI DE PLATĂ 1. Prețurile sunt exprimate in lei, cu T.V.A. inclus (cota legala de 19%). 2. Prețul, precum și detaliile de plată sunt specificate in Comandă. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factura pentru Produsele livrate. Prețul de pe pe factura va fi același cu cel de pe site din momentul achiziției Produsului. 3. Plata Produselor se poate efectua in numerar/cash, la livrarea Produsului sau prin transfer bancar. 4. In cazul plații prin transfer bancar, plata se face in termen de 24 de ore de la Confirmarea Comenzii, iar Termenul de livrare se calculează din momentul transmiterii pe email a detaliilor plății / primirea banilor in contul nostru*, iar in cazul in care nu primim confirmarea plății si evidențierea banilor in cont, in termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, Comanda va fi anulată. * SC GILMAR TRADING S.R.L., IBAN: RO71BRDE441SV67378304410, cont deschis la BRD, Ag. Decebal.

VII. INFORMAȚII PRIVITOARE LA LIVRARE 1. Livrarea se face prin firme de curierat rapid, in sistem door-to-door. * Te informăm ca poți, de asemenea, sa iti ridici Produsele de la showroom-ul nostru cu zero cost, de Luni pana Vineri, de la 9 AM la 5 PM. • Adresa: București, str. Mitropolit Veniamin Costache nr.10 Sector 4 • Telefon:0757.012.544 • Email: office@botta.ro 2. Timpii si Costurile de Livrare pentru toate Produsele noastre Timpii de livrare variază în funcție de ziua și ora la care faceți comanda, sau de distanța la care te afli de noi. De obicei, livrarea prin curier rapid va ajunge în 24 – 48 de ore. Vei fi înștiințat despre timpul estimat de livrare de îndată ce comanda este preluată de firma de curierat. Pentru comenzile făcute de Luni până Vineri după amiază, livrarea coletelor se face în maximum 2 zile lucrătoare (în funcție de programul livrărilor curierului). 3. Te informăm ca acestea pot fi modificate din motive independente de voința noastră, in cazuri excepționale, sau in cazuri de forță majora. Cumpărătorul are dreptul sa fie informat, precum si sa renunțe la Comanda, daca nu este de acord cu noul Termen de livrare comunicat de Vânzător (cu excepția cazurilor de forță majora, când se aplica regulile specifice). 4. Personalul nostru procesează Comenzile plasate in zilele nelucrătoare (zile libere sau sărbători legale), in ziua lucrătoare următoare. In acest caz, Termenul de livrare se va calcula in mod corespunzător. 5. Mesajul tău personal, cum ar fi detalii speciale de livrare, un anumit interval orar, adresa sau puncte de reper, etc. vor fi indicate la rubrica Lasă-ne un mesaj, înainte de finalizarea Comenzii. 6. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei / de către un reprezentant al companiei / organizației Tale. 7. In cazul in care nu vei fi găsit la data comunicata pentru Livrare, Produsele comandate se păstrează pentru un timp de 2 zile lucrătoare, data la care se va face o noua tentativa de livrare. Daca nici de aceasta data livrarea nu se poate efectua, Comanda va fi anulată. In acest caz, precum si in cazul in care Comanda nu se poate livra din cauza furnizării de date de contact / livrare eronate, atât cheltuielile cauzate de depozitare / expedierea tur-retur, cat si comisioanele legate de returnarea contravalorii Produsului, daca este cazul, vor fi achitate de către Cumpărător. 8. Produsele se livrează in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre Produsele comandate nu se mai afla pe stoc, vei fi informat in acest sens, precum si cu privire la proxima data la care acesta va fi disponibil, in momentul plasării Comenzii.

VIII. CONDIȚII DE RETUR 1. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată Produsului, coletului sau pachetului trimis de noi, revine societății de curierat sau transportatorului, conform legislației in vigoare. 2. Produsele deteriorate vor fi înlocuite de către noi daca se va face dovada culpei curierului si daca vom fi înștiințați in termen de 24 de ore de la primirea coletului. 3. Produsele se vor returna si in următoarele cazuri de livrare eronata: a) Produsele livrate nu sunt cele comandate b) Cantitatea livrata diferă de cantitatea comandata** ** In cazul in care ti-am livrat mai puține Produse decât ai comandat, iți vom livra diferența, in termen de 3 zile lucrătoare din momentul in care ne-ai informat. În toate cazurile, va trebui sa ne informezi în scris, în termen de 24 de ore de la primirea coletului, pentru a putea remedia situația. Costurile de înlocuire vor fi suportate integral de către Vânzător, cu excepția situației in care adresa de livrare a fost completata greșit. *** Produsele returnate trebuie sa fie intacte.

IX. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII 1. Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la Livrare, după efectuarea plații din partea Cumpărătorului, la adresa indicata in Comanda (în acest caz, prin Livrare se înțelege Semnarea de Primire a documentului de transport furnizat de curier / Semnarea de Primire pe factura fiscala in cazul livrărilor efectuate de personalulVânzătorului). 2. Curierul nu este autorizat sa permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de Semnarea de Livrare, ci doar ulterior semnării, precum si a achitării contravaloriiProduselor, in cazul plăților în numerar la livrare.

X. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT) 1. Întregul conținut al site-ului www.botta.ro, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. GILMAR TRADING S.R.L. sau a furnizorilor săi, acolo unde este cazul, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industriala. * Te rugăm sa ai in vedere ca noi îți acordam o licență limitata, non-transferabila, de a accesa si folosi site-ul www.botta.ro in scopuri personale, non-comerciale. 2. Folosirea, fără acordul nostru scris, a oricăror elemente de pe site-ul www.botta.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor in vigoare. *Acordul poate fi temporar si va putea fi revocat in orice moment. 3. Pentru eventualele reclamații privind drepturile de proprietate intelectuala poți folosi adresa de mail: office@botta.ro

XI. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE 1. Datele tale cu caracter personal vor fi folosite numai in scopul acestui site, numai de către noi sau companiile implicate in efectuarea livrărilor, si nu vor putea fi dezvăluite fără consimțământul tău decât in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata, către următorii destinatari: Băncile implicate in plățile online, Organismele Internaționale de Card-uri si Furnizorii de Produse. Conform Legii, dezvăluirea se poate face si către alte instituții / organisme abilitate. 2. In conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/2001, Cumpărătorul are următoarele drepturi: o Dreptul la informare (art.12) o Dreptul de acces la date (art.13) - dreptul de a obține, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. o Dreptul de intervenție (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, următoarele: o rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale; o transformarea datelor personale nelegale in date anonime; o notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b). o Dreptul de opoziție (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situația sa particulara, ca datele care o vizează sa facă obiectul unei prelucrări. o Dreptul de a se adresa justiției (art.18). o Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25). 

XII. RESPONSABILITĂȚI 1. Noi oferim acest site și tot conținutul său "ca atare". Serviciile noastre nu implica niciun fel de garanții, reprezentări sau mențiuni de orice fel. 2. Deși lucrăm la asigurarea unui site funcțional, nu putem garanta o utilizare neîntreruptă sau fără erori. Nu putem și nu garantam ca pe care site-ul nostru este / poate fi imun sau va fi liber de infecție cu viruși, troieni sau alte coduri, programe de calculator sau atacuri cu proprietăți distructive sau contaminante. 3. Mai mult decât atât, deși conținutul site-ului este dezvoltat intr-un mod profesionist, nu putem garanta că erorile sunt imposibile. Noi nu putem și nici nu vom fi responsabili pentru erorile sau omisiunile de conținut, sau in cazul in care caracteristicile produselor, imagini, sau prețurile, etc. sunt afișate in mod greșit pe site. 4. In nici un caz Compania noastră nu va fi răspunzătoare pentru orice pierderi sau daune directe, accidentale, tangențiale, sau indirecte care decurg din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau întârzieri in utilizarea acestui site, sau a oricărora dintre serviciile, Informațiile sau Tranzacțiile conținute pe www.botta.ro. 5. Mai mult decât atât, nu vom fi responsabili pentru nici un fel de daune care pot apărea din utilizarea produselor achiziționate de la Botta in alte scopuri decât cele specificate de Producător. 6. Responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor noastre, precum și pentru punerea in aplicare a tuturor procedurilor adecvate satisfacerii nevoilor personale de securitate in utilizarea Internetului iti revine in totalitate, și iți asumi întreaga răspunderea și riscul pentru utilizarea acestui site și a Internetului.

XIII. PROMOȚII SI CONCURSURI 1. S.C. GILMAR TRADING S.R.L. își stabilește propriile condiții de desfășurare a Concursurilor si Promoțiilor pe care le organizează, si le va publica pe site. 2. Numai Comenzile care respecta intru totul regulile afișate, vor fi onorate in cadrul Concursurilor si Promoțiilor, cu condiția ca acestea sa fie înregistrate / plasate in perioada de valabilitate a acestora, si in limita stocului disponibil. Indisponibilitatea Produselor va fi indicata Cumpărătorului in momentul plasării Comenzii. 3. Concursurile / Promoțiile pot fi întrerupte sau anulate in orice moment, fără notificare prealabila. Anularea / întreruperea vor opera din momentul anunțării pe site.

XIV. LITIGII Termenii si Condițiile din acest site, precum si orice disputa care ar putea apărea intre Cumpărător / Utilizator si S.C. GILMAR TRADING S.R.L sunt guvernate de legea romana. Eventualele dispute se vor rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu va fi posibil, aceasta va fi înaintată instanțelor competente ale Mun. București.

XV. DIVERSE 1. Nicio clauza nula sau nevalida, indiferent de motiv, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze ale acestor Termeni si Condiții. 2. Notificările se fac prin email / fax / cu confirmare electronică de expediere, sau scrisoare cu confirmare de primire. 3. Lansarea Comenzii de către Cumpărător implica acceptarea Termenilor si Condițiilor de utilizare publicate pe www.botta.ro, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat. 4. Nici Vânzătorul si nici Cumpărătorul nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, in caz forță majora, care trebuie anunțat conform legislației in vigoare. * Te informăm ca AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR poate fi contactată astfel: • Adresa: București, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1 • Telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro • http://www.anpc.gov.ro Prin lansarea Comenzii / utilizarea acestui site / plasarea unei Comenzi telefonice, Cumpărătorul / User-ul este de acord cu Termenii si Condițiile, si își asuma in totalitate drepturile si obligațiile ce ii revin.