0757.012.544    |     Luni - Vineri între orele 9-18    |    Sâmbătă între orele 9-14

Produse în coş - 0 Produse

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Compara produsele

Nu aveti produse de comparat.

INFORMAȚII PRIVITOARE LA LIVRARE


  1. Livrarea se face GRATUIT prin FAN CURIER,  in sistem door-to-door.

* Te informăm ca poți, de asemenea, sa iti ridici Produsele de la showroom-ul nostru, unde putem personaliza sau ajusta produsul dorit. Te așteptăm de  Luni până Vineri, de la 9 AM la 5 PM.

  • Adresa: București, str. Mitropolit Veniamin Costache nr.10 Sector 4
  • Telefon:0757.012.544
  • Email: office@botta.ro
  1. Timpii si Costurile de Livrare pentru toate Produsele noastre

Timpii de livrare variază în funcție de ziua și ora la care faceți comanda, sau de distanța la care te afli de noi. De obicei, livrarea prin curier rapid va ajunge în 24 – 48 de ore. Vei fi înștiințat despre timpul estimat de livrare de îndată ce comanda este preluată de firma de curierat.

Pentru comenzile făcute de Luni până Vineri după amiază, livrarea coletelor se face în maximum 2 zile lucrătoare (în funcție de programul livrărilor curierului).

  1. Te informăm ca acestea pot fi modificate din motive independente de voința noastră, in cazuri excepționale, sau in cazuri de forță majora. Cumpărătorul are dreptul sa fie informat, precum si sa renunțe la Comanda, daca nu este de acord cu noul Termen de livrare comunicat de Vânzător (cu excepția cazurilor de forță majora, când se aplica regulile specifice).
  2. Personalul nostru procesează Comenzile plasate in zilele nelucrătoare (zile libere sau sărbători legale), in ziua lucrătoare următoare. In acest caz, Termenul de livrare se va calcula in mod corespunzător.
  3. Mesajul tău personal, cum ar fi detalii speciale de livrare, un anumit interval orar, adresa sau puncte de reper, etc. vor fi indicate la rubrica Lasă-ne un mesaj, înainte de finalizarea Comenzii.
  4. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei / de către un reprezentant al companiei / organizației Tale.
  5. In cazul in care nu vei fi găsit la data comunicata pentru LivrareProdusele comandate se păstrează pentru un timp de 2 zile lucrătoare, data la care se va face o noua tentativa de livrare. Daca nici de aceasta data livrarea nu se poate efectua, Comanda va fi anulată. In acest caz, precum si in cazul in care Comanda nu se poate livra din cauza furnizării de date de contact / livrare eronate, atât cheltuielile cauzate de depozitare / expedierea tur-retur, cat si comisioanele legate de returnarea contravalorii Produsului, daca este cazul, vor fi achitate de către Cumpărător.

Showroom-ul BOTTA

Informații de contact

Adresa: Strada Fabrica de Chibrituri, nr. 13-15, sector 4, București

Telefon: 0757.012.544

Email: office@botta.ro

Program de lucru

Luni - Vineri: 9-18

Sâmbăta: 9-14

Duminica: Închis

Ce spun clienții noștri?